Kok
Som kok skal man have overblik og meget mere.
I dette kursus kommer vi ind på, hvad arbejdet som kok indebærer, hvordan man kan uddanne sig til at blive kok, hvorfor det er fedt at være kok samt sikkerhed i køkkenet og arbejdspladsvurdering.
Sådan gør du:
Sådan virker et kursus hos læringsbevis.dk
Find din branche og opdag på det enkelte kursus, hvad du allerede kan. Når du har svaret på spørgsmål og talt med en fagmand, får du det bevis, der kan åbne døren for et job til dig.
Kursets længde
2 timer
Kursets pris
Gratis
Det siger kursisterne om kurset
Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)
"Man kan jo spørge Youtube efterhånden, som man støder på problemerne. Men vi lover dig, at du ikke føler at det er tidsspilde det her kursus, som er lavet af vores samarbejdspartner Nemprogrammering.dk. Deres kurser er utrolig stærke og hvis du vil have et bevis på du har taget kurset, så gør det via deres hjemmeside. Her har de også en del andre virkelig stærke IT-kurser, som er enten gratis eller billige."
Klavs Mørk, 46 år, Læringsbevis.dk (★★★★★)
"Man kan jo spørge Youtube efterhånden, som man støder på problemerne. Men vi lover dig, at du ikke føler at det er tidsspilde det her kursus, som er lavet af vores samarbejdspartner Nemprogrammering.dk. Deres kurser er utrolig stærke og hvis du vil have et bevis på du har taget kurset, så gør det via deres hjemmeside. Her har de også en del andre virkelig stærke IT-kurser, som er enten gratis eller billige."
Andre kurser som måske er noget for dig
Café
Caféer hører under restaurationsbranchen, som er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.
Læs mereGourmet restaurant kursus
Restaurationsbranchen er en branche der, på landsplan, er steget med 62% her i 10´erne.
Læs mereIsbod
Over 40 millioner is gnasker vi is os i Danmark om året. Hemmeligheden er nogle små is-sælger-tricks. Lær dem her, så er der helt sikkert et hyggeligt sommerjob, der ligger og venter på dig...
Læs mereKøkken – Medhjælper
Profesionelle køkkener står for tilberedningen af en større og større del af danskernes madindtag.
Læs mere